IKC De Kiem

Welkom bij basisschool IKC De Kiem, gelegen in de prachtige groene wijk Hasseler Es in Hengelo! 

 

Bij IKC De Kiem streven we ernaar om een Leader in Me school te worden. Dit betekent dat we ons richten op leiderschapsontwikkeling voor kinderen. We willen uw kind helpen zijn of haar eigen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze kunnen uitgroeien tot zelfverzekerde en verantwoordelijke individuen. Dit doen we door middel van de bekende Daltonkenmerken, waarbij zelfstandigheid, samenwerking en eigenaarschap centraal staan.

 

Ons ervaren en betrokken team van leerkrachten en ondersteunend personeel staat klaar om uw kind te begeleiden op zijn of haar leerreis. We bieden een rijk en gevarieerd curriculum dat aansluit bij de behoeften en interesses van elk kind. Door middel van boeiende lessen en projecten streven we ernaar om het leren leuk en betekenisvol te maken.

 

Naast het bevorderen van basisvaardigheden, hechten we ook veel waarde aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind. We willen dat ze respectvolle en empathische individuen worden, die in staat zijn om effectief te communiceren en samen te werken met anderen.

 

Bij IKC De Kiem hechten we grote waarde aan een goede samenwerking tussen school en ouders. We geloven dat een sterke ouderbetrokkenheid essentieel is voor het succes van uw kind. We nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan ouderbijeenkomsten, activiteiten en andere evenementen die gedurende het jaar worden georganiseerd.

 

We hopen dat uw kind zich bij IKC De Kiem thuis voelt en een fantastische schooltijd zal hebben. Samen zullen we werken aan de ontwikkeling van uw kind, waarbij we streven naar een liefdevolle, respectvolle en stimulerende leeromgeving.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op onze website.

 

We staan klaar om u te helpen.